DOMINANT SECURITY BÁRÁNY TÁVFELÜGYELET

MERT A BIZTONSÁG, MI VAGYUNK!

Rendezvény biztosítás

A mai világban a több száz fős rendezvényeknél elengedhetetlen a biztonsági személyzet alkalmazása. Akár szórakozó helyek , akár szabadtéri rendezvények alkalmával , a közönség összetétele sajnos nem csak a békésen szórakozni vágyó személyekből tevődik össze. Az egyre szigorodó jogszabályi előírásoknak is meg kell felelni az üzemeltetőnek , gondolok itt a szórakozó helyeken (diszkó) fiatalkorú vendégek karszalaggal történő megkülönböztetésére , vagy a szabadtéri rendezvényeken az illetéktelen (belépő nélkül) személyekre.


A cégünk által biztosított rendezvényeken dolgozó vagyonőrök jó fizikai állapotú , önvédelmi valamint küzdősportokban jártas minden a jogszabályoknak megfelelő vagyonőri vizsgával rendelkező , valamint ezen területen is több éves tapasztalattal rendelkező személyekből áll.

Minden rendezvényen szolgálatot teljesítő őrünk felszerelése kiegészül rádió adó-vevővel , ha a terület megkívánja láthatósági mellénnyel.

A rendezvényen szolgálatot teljesítő személyzet a Megbízóval előzetesen egyeztetett feladatokat (beléptetés , karszalag felhelyezés , csomag és ruházat átvizsgálás stb) ellátja valamint a területen a „házirendben” leírtaknak megfelelően a rendet betartatja.

Az esetlegesen történő bűncselekmény vagy arra készülő személyeket , csoportokat cselekményükben meggátol . Az esetlegesen bűncselekményt elkövető (garázda) személyt a hatóság kiérkezéséig a jogszabályoknak megfelelően visszatartja.

Minden eseményről az őrnaplóban jegyzőkönyv készül, amiről a Megbízó kérésére másolatot készítünk. szolgálat: -Ft+Áfa/óra/fő