DOMINANT SECURITY BÁRÁNY TÁVFELÜGYELET

MERT A BIZTONSÁG, MI VAGYUNK!
Szolgáltatásaink - Őrzési módozatok

Tisztelt Hölgyem/ Uram!

Az őrzésvédelem a technika fejlődésével egyidejűleg mind megbízhatóbb mind ellenőrizhetőbbé vált. A különféle rögzítő rendszerrel ellátott kamerarendszerek élőerős vagy távfelügyeleti megoldások esetén is a Megbízó számára teljes áttekintést nyújt az őrzési idő alatti események teljes áttekintésére, így mindennemű félreértés esetleges bűncselekményre utaló cselekmények visszamenőleg is másodpercre pontosan dokumentálhatóak.

Árajánlatunk több, a vagyonvédelemben használatos és egyenként is hasznos őrzés-védelmi megoldást tartalmaz, így a tisztelt Megbízó el tudja dönteni költség/hatékonyság szempontjából melyiket válassza.

A távfelügyelettel történő őrzésvédelem: a riasztórendszer által észlelt riasztásokat elküldve a diszpécser telefonon vagy rádión keresztül a helyszínre küldi az intézkedő akciócsoportot , akik az objektumot ellenőrzik és megteszik a szükséges intézkedéseket. A diszpécser figyelemmel kíséri a nyitást zárást is , így mindig biztosak lehetünk a riasztó élesítésében!

A riasztórendszer bővíthető un”pánik gombbal” amit az objektumban rejtett helyen(Pl pénztár pult alatt , ) elhelyezve feltűnés nélkül lehet jelzést küldeni az intézkedő akciócsoportnak.

A mobil pánikgomb , amit zsebben is lehet hordani mindég a helyszínen lévő személynél (Pl éjjeli őr portás) van így bármilyen az objektumra vagy a személyre történő támadás vagy gyanús esemény észlelésekor azonnal jelzést lehet küldeni a gyorsreagálású akciócsoportnak akik különösen felkészített mind fizikai állapot mind konfliktus megoldó tréningeken rendszeresen gyakorlott személyekből áll.

Cégünk vállalja a szükséges riasztó rendszerek és videó rendszerek ingyenes felmérését és árajánlat készítését , valamint megegyezés után azok kiépítését és szervizelését is!


A távfelügyelet módozatai

1.- alap távfelügyeleti rendszer.: a riasztó által generált (betörés ,tűz) riasztás vagy pánik jelzésre történő kivonulás .


 • Családi házak, lakások, irodák

  6000 Ft+Áfa/hó -tól egy év elöfiztés esetén 1 havidíj kedvezménnyel 66.000 Ft/év-től,
  minden éles és téves riasztásra történő kivonulás ingyenes.

 • Üzletek , Boltok, ABC-k , Raktárak

  10.000 Ft+Áfa/hó -tól egy év elöfiztés esetén 1 havidíj kedvezménnyel 110.000 Ft/év-től,
  minden éles és téves riasztásra történő kivonulás ingyenes.

 • Éttermek , Presszók , Kocsmák, Játéktermek

  10.000,-30.000 Ft+Áfa/hó
  minden éles és téves riasztásra történő kivonulás ingyenes.


2.- járőrözéssel történő távfelügyelet

Megbízóval előzetesen egyeztetett időpontokban történő járőrözés az objektumok zártságának épségének ellenőrzése esetleges behatolási vagy egyéb rongálásra utaló jelek észlelésénél a Megbízó értesítése a helyszín biztosítása. A járőrözés a gyakori járőr kocsi valamint az egyenruhában szolgálatot teljesítő szolgálat a kívülállók szemében még egyértelműbbé teszi az őrzöttség tényét.

A riasztó által generált (betörés, tűz) riasztás vagy pánik jelzésre történő kivonulás.

Az épületben vagy annak területén járőröző portás telefonon vagy pánikgombra történő kivonulás.

Az objektumban lévő portással történő konzultálás a portás éberségének ellenőrzése.

Az épület riasztórendszer állapotának folyamatos lefigyelése eseménynapló készítése.

Az árak az 1. pont szerint

Plusz járőrözés igény szerint : 2000 –Ft+Áfa/alk3.- Videó-Távfelügyelettel történő őrzésvédelem

Az objektumokban telepített (már meglévő vagy kiépítés előtt álló ) kamerarendszerek videó jeleit átküldve a távfelügyeletre (további műszaki feltételek megvizsgálása) a diszpécserközpontban szolgálatot teljesítő szakmailag erre kiképzett diszpécser folyamatosan élőképen tudja ellenőrizni az objektumban és ahhoz tartozó területeken az eseményeket. Amennyiben behatolást , vagy annak kísérletét észleli a diszpécser a helyszínre küldi az intézkedő akciócsoportot. A digitális videó rögzítő rendszerrel az események archíválhatóak és hetekre visszamenőleg megtekinthetők.

Az archívált felvételeket bizonyítékként fel lehet használni esetleges rendőrségi ügyek vagy vitás kérdések esetén is.

A riasztó által generált (betörés ,tűz) riasztás vagy pánik jelzésre történő kivonulás.

A riasztórendszer és kamerarendszer állapotának folyamatos lefigyelése eseménynapló készítése.

-,Magánházak, Lakások

25000-Ft+Áfa/hó, ami tartalmaz minden éles és téves jelzésre történő kivonulást -Telephelyek 24 órás őrzés

120.000.- Ft+Áfa/hó, ami tartalmaz minden éles és téves jelzésre történő kivonulást

Telephelyek 12 órás éjszakai őrzése:

75.000-Ft+Áfa/hó, ami tartalmaz minden éles és téves jelzésre történő kivonulást

A Megbízó kérésére a diszpécser a kapott jelzéseket hónap végén napló formájában kinyomtatja, valamint az akciócsoport a kivonulásokról és a tett intézkedésekről jegyzőkönyvet készít aminek másolatát csatoljuk a számlához.

Az árak tájékoztató jellegűek , a végleges megbízási díj szemrevételezés és kölcsönös megegyezést követően jön létre!4.- Élőerős őrzésvédelem

A cégünk által őrzött területeken dolgozó vagyonőrök jó fizikai állapotú, önvédelmi valamint küzdősportokban jártas minden a jogszabályoknak megfelelő vagyonőri vizsgával rendelkező személyekből áll.

Minden őrzött objektumban szolgálatot teljesítő őrünkhöz rendszeresítünk mobiltelefont vagy mobil pánikgombot. Ezek segítségével tud kommunikálni a diszpécserrel vagy a kivonuló akciócsoporttal.

Az Őr figyeli az épület és a hozzá tartozó területen történő eseményeket, valamint járőrözik.

A területen esetlegesen történő bűncselekmény vagy arra készülő személyeket, csoportokat

cselekményükben meggátol. Az Őr bármilyen kirívó esemény észlelésénél, amit Ő maga a helyzetfelmérés alapján nem tud egyedül megoldani, segítségül hívja az akciócsoportot akikkel együtt kezelik a helyzetet. (ingyenes plusz szolgáltatás)

Minden eseményről az őrnaplóban jegyzőkönyv készül, amiről a Megbízó kérésére másolatot készítünk.

élőerős szolgálat: 850-1000 -Ft+Áfa/óra/fő

Az árak tájékoztató jellegűek , a végleges megbízási díj szemrevételezés és kölcsönös megegyezést követően jön létre!

Remélem a konstrukciók közül a valamelyik ajánlat elnyeri a tisztelt Megbízó tetszését. A konstrukciók személyes egyeztetést követően működésük közben is módosíthatók

Nyíregyháza,

Bárány László
Ügyvezető igazgató

Tel: +36 20 9243-512