DOMINANT SECURITY BÁRÁNY TÁVFELÜGYELET

MERT A BIZTONSÁG, MI VAGYUNK!

Távfelügyelet

Az őrzésvédelem a technika fejlődésével egyidejűleg mind megbízhatóbb mind ellenőrizhetőbbé vált. A különféle rögzítő rendszerrel ellátott kamerarendszerek élőerős vagy távfelügyeleti megoldások esetén is a Megbízó számára teljes áttekintést nyújt az őrzési idő alatti események teljes áttekintésére, így mindennemű félreértés esetleges bűncselekményre utaló cselekmények visszamenőleg is másodpercre pontosan dokumentálhatóak.

Árajánlatunk öt, a vagyonvédelemben használatos és egyenként is hasznos őrzés-védelmi megoldást tartalmaz, így a tisztelt Megbízó el tudja dönteni költség/hatékonyság szempontjából melyiket válassza.

A távfelügyelettel történő őrzésvédelem: a riasztórendszer által észlelt riasztásokat elküldve a diszpécser telefonon vagy rádión keresztül a helyszínre küldi az intézkedő akciócsoportot , akik az objektumot ellenőrzik és megteszik a szükséges intézkedéseket. A diszpécser figyelemmel kíséri a nyitást zárást is , így mindig biztosak lehetünk a riasztó élesítésében! A riasztórendszer bővíthető un”pánik gombbal” amit az objektumban rejtett helyen(Pl pénztár pult alatt , ) elhelyezve feltűnés nélkül lehet jelzést küldeni az intézkedő akciócsoportnak. A mobil pánikgomb , amit zsebben is lehet hordani mindég a helyszínen lévő személynél (Pl éjjeli őr portás) van így bármilyen az objektumra vagy a személyre történő támadás vagy gyanús esemény észlelésekor azonnal jelzést lehet küldeni a gyorsreagálású akciócsoportnak akik különösen felkészített mind fizikai állapot mind konfliktus megoldó tréningeken rendszeresen gyakorlott személyekből áll.

:

1.- alap távfelügyeleti rendszer.: a riasztó által generált (betörés ,tűz) riasztás vagy pánik jelzésre történő kivonulás.

- ,-Ft+Áfa/hó + minden kivonulás ,- Ft+Áfa - -Ft+Áfa/hó , éles riasztást ingyenes + téves riasztásra történő kivonulás ,-Ft+Áfa/alk - ,-Ft+Áfa/hó , éles riasztás és 10 téves riasztás/hó ingyenes + téves riasztás 00,-Ft+Áfa/alk

2.- járőrözéssel történő távfelügyelet.: az előfizetés díja + a Megbízóval előzetesen egyeztetett időpontokban történő járőrözés az objektumok zártságának épségének ellenőrzése esetleges behatolási vagy egyéb rongálásra utaló jelek észlelésénél a Megbízó értesítése a helyszín biztosítása. A járőrözés a gyakori járőr kocsi valamint az egyenruhában szolgálatot teljesítő szolgálat a kívülállók szemében még egyértelműbbé teszi az őrzöttség tényét. A riasztó által generált (betörés ,tűz) riasztás vagy pánik jelzésre történő kivonulás. Az épületben vagy annak területén járőröző portás telefonon vagy pánikgombra történő kivonulás .Az objektumban lévő portással történő konzultálás a portás éberségének ellenőrzése. Az épület riasztórendszer állapotának folyamatos lefigyelése eseménynapló készítése -,Ft+Áfa/hó , éles riasztás és 10 téves riasztás/hó ingyenes + téves riasztás ,-Ft+Áfa/alk -+ járőr igény szerint –Ft+Áfa/alk

3. Videó-Távfelügyelettel tőrténő őrzésvédelem.: az objektumokban telepített (már meglévő vagy kiépítés előtt álló ) kamerarendszerek videó jeleit átküldve a távfelügyeletre (további műszaki feltételek megvizsgálása) a diszpécserközpontban szolgálatot teljesítő szakmailag erre kiképzett diszpécser folyamatosan élőképen tudja ellenőrizni az objektumban és ahhoz tartozó területeken az eseményeket. Amennyiben behatolást , vagy annak kísérletét észleli a diszpécser a helyszínre küldi az intézkedő akciócsoportot. A digitális videó rögzítő rendszerrel az események archíválhatóak és hetekre visszamenőleg megtekinthetők. Az archívált felvételeket bizonyítékként fel lehet használni esetleges rendőrségi ügyek vagy vitás kérdések esetén is. A riasztó által generált (betörés ,tűz) riasztás vagy pánik jelzésre történő kivonulás A riasztórendszer és kamerarendszer állapotának folyamatos lefigyelése eseménynapló készítése.

-,-Ft+Áfa/hó , ami tartalmaz minden éles és téves jelzésre történő kivonulást

A Megbízó kérésére a diszpécser a kapott jelzéseket hónap végén napló formájában kinyomtatja, valamint az akciócsoport a kivonulásokról és a tett intézkedésekről jegyzőkönyvet készít aminek másolatát csatoljuk a számlához.

4.- Élőerős őrzésvédelem.: A cégünk által őrzött területeken dolgozó vagyonőrök jó fizikai állapotú , önvédelmi valamint küzdősportokban jártas minden a jogszabályoknak megfelelő vagyonőri vizsgával rendelkező személyekből áll. Minden őrzött objektumban szolgálatot teljesítő őrünkhöz rendszeresítünk mobiltelefont vagy mobil pánikgombot. Ezek segítségével tud kommunikálni a diszpécserrel vagy a kivonuló akciócsoporttal. Az Ör figyeli az épület és a hozzá tartozó területen történő eseményeket , valamint járőrözik. A területen esetlegesen történő bűncselekmény vagy arra készülő személyeket , csoportokat cselekményükben meggátol . Az Őr bármilyen kirívó esemény észlelésénél , amit Ő maga a helyzetfelmérés alapján nem tud egyedül megoldani , segítségül hívja az akciócsoportot akikkel együtt kezelik a helyzetet.(ingyenes plusz szolgáltatás) Minden eseményről az őrnaplóban jegyzőkönyv készül, amiről a Megbízó kérésére másolatot készítünk. élőerős szolgálat: 2000 Ft -tól

5.- Portaszolgálat.: Az objektumban és ahhoz tartozó területen vagyonőri vizsgával nem rendelkező , valamint fizikai állapotát tekintve „csak figyelő” szolgálatot ellátó személy teljesít szolgálatot. Ezen személyek szintén el vannak látva mobiltelefonnal vagy pánikgombbal így az intézkedéseket az akciócsoport végzi el. Az akciócsoport előzetes egyeztetést követően járőrszolgálatot végez a területen ezzel is fokozva az őrzöttség tényét. Minden eseményről az őrnaplóban jegyzőkönyv készül, amiről a Megbízó kérésére másolatot készítünk.

portaszolgálat : ,-Ft+Áfa/óra/fő