DOMINANT SECURITY BÁRÁNY TÁVFELÜGYELET

MERT A BIZTONSÁG, MI VAGYUNK!




Security Bárány Kft.

CÉGBEMUTATÓ



REFERENCIA:
LETÖLTÉS



Cégünk vezetése több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik: közvetlenül a rendszerváltást követően megalakuló vagyonvédelmi cégek egyikénél kezdtük a szakmát.

Az évek folyamán - követve a jogszabályi és technikai változásokat és fejlesztéseket - végig nagy súlyt fektettünk arra, hogy a minőségi szolgáltatást nyújtó vagyonvédelmi cégek közé tartozzunk.

Munkatársaink több éve a vagyonvédelemben, előtte többen valamelyik fegyveres szervezetnél teljesítettek szolgálatot. A cégünkhöz jelentkező vagyonőrök nagyon komoly felvételi vizsgán, és az utána következő próbaidőn (melyet tapasztalt vagyonőrök és a vezetőség is felügyel) mennek át.

A munkatársaink rendszeres szakmai és jogi továbbképzéseken, önvédelmi és küzdősport-edzéseken vesznek részt, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy országos szinten is magasan képzett és alaposan felkészült vagyonőrökkel végezzük a reánk bízott feladatokat.

A Security Bárány Kft. szolgálati rendszere a katonai és rendőrségi szolgálati rendszerekhez hasonló. Minden őrzött objektumhoz, valamint feladathoz kinevezünk felelős parancsnokot, ezen belül szolgálatonként őrparancsnokokat, és az elvégzendő feladatok alapján őröket.

Az őrök felszerelése: téli-nyári ruházat fényképes kitűzővel, feladattól függően kiegészülhet rádió adó-vevővel, kényszerítő eszközökkel (gumibot, gázspray, maroklőfegyver, munkavizsgás őrkutya) és golyóálló mellénnyel.

A mai világban egyre elterjedtebb jogi és büntetőügyi procedúrák kivédésére és megelőzésére rendszeresítettek a digitalizált videó és audio rögzítő rendszerek.

Minden őrzött objektumhoz rendszeresítünk őrnaplót, melyben feljegyzésre kerülnek a Megbízóink elvárásainak megfelelő őrzés elvégzéséhez szükséges feladatok, utasítások, valamint rögzítve van az őrszolgálat, az őrzendő objektum specifikus őrutasítása és szolgálati szabályzata.

Vagyonvédelmi rendszerek megtervezése ,kivitelezése , szervizelése

Cégünk több mint 10 éve megkezdte a vagyonvédelmi riasztórendszerek , térfigyelő kamerarendszerek ,arcfelismerős vagy mágneskártyás be-ki léptető rendszerek , rendszámfelismerő automata sorompók , tűzjelző és füst jelző rendszerek megtervezését kivitelezését és folyamatos szervizelését .

A térvédelmi behatolás védelem a riasztást jelző térfigyelő kamerarendszerrel és az infrasorompós térháló védelemmel lehetővé tette az élőképes behatolás vagy engedély nélküli kilépés folyamatos megfigyelését.

A rendszerek kiépítését saját szakemberekkel végezzük , nem alvállalkozó cégekkel ,így a szervízelést is folyamatosan késedelem nélkül tudjuk biztosítani ami rendkívül fontos ! Hiába van egy rendszer kiépítve , ha a szervizelésre mikor valami hiba lép fel heteket kell várni !

A szakembereink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt , így a technikai fejlődést folyamatosan követjük sőt több fejlesztést mi ajánlunk a tisztelt Megbízónak , ezzel is költségeket megtakarítva.

További a vagyonvédelemmel kapcsolatos tevékenységek végzése

Cégünk kapcsolatban áll proffesszionális takarító , kertépítő és gondozó , földmunkagépes , cégekkel így minden ami a telephelyen , gyárterületen vagy településen lévő ilyennemű feladatok vannak , azt is eltudjuk látni.